Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Tags

loading...

I śniadanie, II śniadanie, obiad

07.09.2020

I śniadanie, II śniadanie, obiad

08.09.2020

I śniadanie, II śniadanie, obiad

09.09.2020

I śniadanie, II śniadanie, obiad

10.09.2020

I śniadanie, II śniadanie, obiad

11.09.2020
07.09.2020

I Śniadanie

Płatki owsiane na mleku. Chleb pszenny i chleb z makiem oraz z masłem. Pasta z jaj i pora. Jabłko w ćwiartki do podjadania. Herbata.

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Wartość kcal
212 kcal

II Śniadanie

Chleb pszenny i chleb graham, masło, sałata , wędlina, ogórek, szczypiorek. Kawa inka.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
Wartość kcal
255 kcal

 

Obiad

I DANIE
Zupa grochowa z koperkiem i warzywami.

II DANIE
Zapiekanka makaronowa z drobiem i warzywami. Kompot owocowy.

Alergeny przy I daniu
seler
Alergeny przy II daniu
gluten pszenicy
jaja
mleko i jego pochodne
Wartość kcal I i II dania
711 kcal
08.09.2020

I Śniadanie

Chleb pszenny i chleb razowy z masłem. Sałata , ser żółty, pomidor i czerwona cebulka . Herbata z cytryną.

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
Wartość kcal
211 kcal

II Śniadanie

Rogaliki z nadzieniem owocowym. Banan w talarki do podjadania. Mleko waniliowe.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Wartość kcal
223 kcal

Obiad

I DANIE
Zupa jarzynowa z ziemniakami i warzywami – zabielana.

II DANIE
Gulasz drobiowy z warzywami. Kasza jęczmienna i gryczana. Surówka z buraczków i cebulki. Kompot wieloowocowy.

Alergeny przy I daniu
seler
mleko i jego pochodne
Alergeny przy II daniu
gluten pszenicy
jaja
mleko i jego pochodne
Wartość kcal I i II dania
879 kcal
09.09.2020

I Śniadanie

Bułka wrocławska z masłem. Pasztet ( wyrób własny). Ogórek kiszony do podjadania. Herbata .

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Wartość kcal
280 kcal

II Śniadanie

Sałatka owocowa. Chrupki kukurydziane. Herbata owocowa.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
Wartość kcal
255 kcal

Obiad

I DANIE
Zupa żurek z jajkiem, ziemniakami i warzywami – zabielana.

II DANIE
Naleśniki z konfiturą w polewie czekoladowej. Kompot z owoców mieszanych. Jabłko w ćwiartki.

Alergeny przy I daniu
seler
mleko i jego pochodne
Alergeny przy II daniu
gluten pszenicy
jaja
mleko i jego pochodne
Wartość kcal I i II dania
879 kcal
10.09.2020

I Śniadanie

Bułka pszenna i grahamka z masłem. Paprykarz -(wyrób własny). Rzodkiewka do podjadania. Herbata.

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
ryba
Wartość kcal
311 kcal

II Śniadanie

Budyń śmietankowy z musem owocowym. Wafle ryżowe. Woda na życzenie dziecka.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
Wartość kcal
266 kcal

Obiad

I DANIE
Zupa pomidorowa z ryżem i warzywami – zabielana

II DANIE
Filet z miruny panierowany. Ziemniaki z koperkiem. Surówka z kapusty pekińskiej i papryki. Kompot owocowy.

Alergeny przy I daniu
seler
mleko i jego pochodne
Alergeny przy II daniu
 gluten pszenicy
jaja
ryba
Wartość kcal I i II dania
797 kcal
11.09.2020

I Śniadanie

Chleb pszenny i razowy z masłem. Salata, rzodkiewka , jajko na twardo, szczypiorek. Herbata.

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Wartość kcal
310 kcal

II Śniadanie

Rogal z masłem i twarożkiem z truskawkami. Arbuz do podjadania. Herbata owocowa z miodem.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
jaja
mleko i jego pochodne
Wartość kcal
394 kcal

Obiad

I DANIE
Zupa neapolitańska z makaronem zacierką - zabielana .

II DANIE
Kotlet ziemniaczany pieczony w piekarniku w sosie pieczarkowym. Surówka z marchwi i ogórka kiszonego. Kompot owocowy.

Alergeny przy I daniu
seler
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Alergeny przy II daniu
gluten pszenicy
jaja
mleko i jego pochodne
Wartość kcal I i II dania
696 kcal

Back to top