Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

loading...

I śniadanie, II śniadanie, obiad

09.11.2020

I śniadanie, II śniadanie, obiad

10.11.2020

I śniadanie, II śniadanie, obiad

11.11.2020

I śniadanie, II śniadanie, obiad

12.11.2020

I śniadanie, II śniadanie, obiad

13.11.2020
09.11.2020

I Śniadanie

Płatki kukurydziane na mleku. Bułka wrocławska z masłem. Konfitura owocowa. Mandarynka w ćwiartki do podjadania. Herbata z cytryną i miętą.

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
 
Wartość kcal
212 kcal

II Śniadanie

Bułeczka drożdżowa z nadzieniem owocowym. Jabłko w ćwiartki do podjadania. Herbata z owoców leśnych z miodem.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Wartość kcal
301 kcal

 

Obiad

I DANIE
Zupa pomidorowa z ryżem i warzywami- zabielana.

II DANIE
Kotlet z kalafiora. Ziemniaki puree. Surówka z kapusty pekińskiej i papryki. Kompot z aronii. Banan.

Alergeny przy I daniu
Seler
Mleko i jego pochodne
Alergeny przy II daniu
gluten pszenicy
jaja
mleko i jego pochodne
 
Wartość kcal I i II dania
811 kcal
10.11.2020

I Śniadanie

Bułka pszenna i grahamka z masłem. Twarożek z suszonymi pomidorami i czosnkiem. Papryka kolorowa do pochrupania. Herbata z cytryną i miętą.

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
Wartość kcal
310 kcal

II Śniadanie

Kisiel truskawkowy z budyniem. Biszkopty bezcukrowe. Arbuz w ćwiartki do podjadania.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Wartość kcal
218 kcal

Obiad

I DANIE
; Zupa ogórkowa z ziemniakami i warzywami – zabielana.

II DANIE
Filet drobiowy w sosie chrzanowo - śmietanowym. Kasza jęczmienna i gryczana. Surówka z pomidorów i cebulki. Jabłko. Kompot z owoców mieszanych.

Alergeny przy I daniu
seler
mleko i jego pochodne
Alergeny przy II daniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
Wartość kcal I i II dania
860 kcal
11.11.2020
12.11.2020

I Śniadanie

Chałka z masłem oraz z kremem czekoladowy – ( wyrób własny). Winogron bezpestkowy do podjadania. Kawa inka z mlekiem lub herbata z cytryną i miodem.

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Wartość kcal
267 kcal

II Śniadanie

Bułka wrocławska z masłem. Pasta z jaj i pora. Pomidorki koktajlowe do podjadania. Herbata poziomkowa.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
jaja
Wartość kcal
280 kcal

Obiad

I DANIE
Zupa krem z dyni z makaronem zacierką - zabielana.

II DANIE
Filet z miruny panierowany. Ziemniaki puree z koperkiem. Surówka z kapusty czerwonej. Kompot z czarnej porzeczki.

Alergeny przy I daniu
seler
mleko i jego pochodne
jaja
Alergeny przy II daniu
gluten pszenicy
jaja
ryba
Wartość kcal I i II dania
810 kcal
13.11.2020

I Śniadanie

Chleb pszenny i ze słonecznikiem, masło. Sałata, wędlina drobiowa, ogórek, rzodkiewka, szczypiorek. Kalarepa do pochrupania. Kakao lub herbata z miodem, miętą i cytryną.

Alergeny przy I śniadaniu
gluten pszenicy
mleko i jego pochodne
Wartość kcal
278 kcal

II Śniadanie

Sałatka owocowa. Chrupki kukurydziane. Herbata z owoców leśnych.

Alergeny przy II śniadaniu
gluten pszenicy
Wartość kcal
112 kcal

Obiad

I DANIE
Zupa z zielonego groszku z ziemniakami i jarzyną - zabielana.

II DANIE
Makaron z twarogiem na słodko. Polewa truskawkowa z jogurtem naturalnym. Kompot owocowy. Gruszka.

Alergeny przy I daniu
seler
mleko i jego pochodne
Alergeny przy II daniu
gluten pszenicy
jaja
mleko i jego pochodne
Wartość kcal I i II dania
810 kcal

Back to top